Amazing Labradoodles

Fokker van Australian Labradoodles

 

Wat willen wij

Amazing Labradoodles wil een mooie gezonde hypo-allergene* Australian Labradoodle bij u afleveren.

Het afleveren van een gezonde hypo-allergene hond is voor ons heel belangrijk want in verband met onze eigen allergieën zijn we ervaringsdeskundig **. Wij willen daarom ook andere mensen met een allergie aan een mooie hypo-allergene Australian Labradoodle helpen.

 

De puppies zullen bij ons in huis opgroeien, dus niet buiten in een kennel, maar samen met onze andere honden, met alle huiselijke beslommeringen zoals op visite gaan, stofzuigen, boodschappen doen maar ook op vakantie met alle honden.

 

* Een hypo-allergene hond is een hond die door zijn eigenschappen niet of nauwelijks een allergie oproept. Deze eigenschappen zijn het ontbreken van een ondervacht en het nauwelijks of niet verharen. Immers haren en huidschilfers veroorzaken de allergie.

 

** Waarom zijn wij ervaringsdeskundig? Simpel, we hadden alleen een goudvis want van alle andere dieren werden wij gewoon hartstikke ziek. Benauwd, jeuk en wat nog meer ellende. De Ventolin zat standaard in de tas en in huis binnen handbereik in verband met visite die langs kwam.

 

** Een heftig voorbeeld hiervan is onze eigen ervaring met een "normale" Labradoodle. We wilden graag een tweede Labradoodle erbij. Er bleek een mogelijkheid te zijn om als gastgezin een Labradoodle in huis te nemen. Dat hebben we geweten!!! Bijna meteen begon het niezen, benauwdheid en de jeuk. Misschien helpt wassen dan wel, ze komt immers uit een omgeving met niet Labradoodles (Herders, Labradors en Bouviers). Nou dat hielp dus niet en we moesten een moeilijke en pijnlijke beslissing nemen! De hond moest terug!!!!!

 

Om dit soort situaties te voorkomen raden wij u aan om bij ons thuis met echte Australian Labradoodles kennis te komen maken.

Home